Rólunk

 

Minőségi, gyors kivitelezés

Egyedi igényekre szabott termékek

Kedvező Árak

40 éves szakmai tapasztalat

Történetünk

A Csőre Bútor és Dekor egy családi vállalkozás, mely Apa és Fia közös munkája hozta létre mai arculatát. Édesapám közel 40 éve bútor asztalos, mondhatni már az óvodában is az volt a jele. Precízitása és tapasztalata a kereskedelmi vénámmal jól kiegészítik egymást, így mind a ketten szívünket, lelkünket adjuk munkáinkhoz. Nekünk örömet okoz, ha látjuk az ügyfél arcán a mosolyt és elégedettséget, amellett, hogy egyedit alkothatunk.

Hivatásunk

a méretpontos és teljes igényeket kielégítő termékek előállítása, legyen szó egy konyháról vagy bármilyen más általunk készített bútorról

Szeretjük a kihívásokat és kérjük tegyenek próbára minket, bármilyen ötlettel forduljanak hozzánk, mert tudunk megoldást Családbarát árazással rendelkezünk.

Év Tapasztalat

Egyedi Bútor

Egyedi Konyha

Fali Dekoráció

Szolgáltatásaink

Egyedi bútor

Egyedi bútorainkat teljes mértékben a megrendelő elképzeléseinek megfelelően MDF vagy laminált lapból széles lehetőségek kövül választva készítjük.

Egyedi Konyha

Rövid határidővel, precízen, kedvező áron valósítjuk meg álmai konyháját, hogy az ott töltött idő hosszú ideig melegséggel teli legyen.

Beltéri fali dekoráció

Nincs is rosszabb, mint egy lehangoló egyszínű, üres fal látványa. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani, azért, hogy az esztétikai és funkciót is ellátó elem  a tér ékköve legyen.

Írjon nekünk 

Vagy keressen minket és  a következő telefonszámon

 

 

+36308325345

Bemutatótermünk

9700 Szombathely, Paragvári utca 13.

Nyitva

H-P 9:00-17:00

Email

csore.akos90@gmail.com

×